Testimonials

Νιώθουμε μεγάλη χαρά καθώς αισθανόμαστε ότι μαθήτριες και μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Ι. Τσιαμούλη βρίσκονται στο πλευρό μας, φίλοι και συνεργάτες μας και ενθουσιώδεις εθελοντές μας. Όπως γνωρίζετε, είμαστε ελληνική ανθρωπιστική Οργάνωση εθελοντών που προσφέρει δωρεάν βοήθεια σε ανθρώπους που κινδυνεύει η ζωή τους από τα δεινά του πολέμου, των επιδημιών, της πείνας, των σεισμών κλπ. Βοηθούμε ανθρώπους να ξεπεράσουν τέτοια επείγοντα προβλήματα σε 60 χώρες του κόσμου, που βρίσκονται στην Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική. Τώρα που η πατρίδα μας, η Ελλάδα, αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες, εργαζόμαστε εδώ στη χώρα μας περισσότερο απ’ όσο στο παρελθόν. Γι αυτό το λόγο βοηθούμε το Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου και το Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, στη Βόρεια Ελλάδα και επίσης βοηθούμε ασθενείς – κυρίως παιδιά – στο Πέραμα και σε άλλα σημεία του Λεκανοπεδίου της Αττικής. Θέλουμε να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Σας αγαπούμε πολύ και στην κάθε μαθήτρια, όπως και στον κάθε μαθητή απευθύνουμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» και ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ» για τα φάρμακα που συγκεντρώσατε και μας στείλατε.

… Οι εντυπώσεις που απεκόμισε η κυρία Ελένη Σωτηρίου από την προ καιρού επίσκεψη στο σχολείο σας και την επικοινωνία που τότε είχε με τα παιδιά σας, αλλά και από την συνολική εικόνα του σχολείου, ήταν άριστες. Σας συγχαίρουμε για το έργο που επιτελείτε στο σχολείο σας. Είναι πολύ σημαντικό να ενθαρρύνετε τα μικρά παιδιά να μετέχουν σε έργα αλληλεγγύης. Η ανθρώπινη κοινωνία έχει μέγιστη ανάγκη από αγάπη που ενώνει με άρρηκτο ψυχικό δεσμό όλα τα μέλη της.

Ξενοφών Γιαταγάνας - Πρόεδρος των Γιατρών Καρδιάς,
 
Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Το καλοκαιρινό ταξίδι με τις φυσικές επιστήμες που πραγματοποιήθηκε ήταν πολύ ωραίο. Ασχοληθήκαμε με πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, καθώς και  επισκέψεις σε άλλους χώρους εκτός σχολείου που ήταν πολύ ωραίες. Μου άρεσαν τα πάντα!! Όσοι δεν συμμετείχαν στο φετινό Summer of Science, θα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσουν συμμετοχή την επόμενη χρονιά. Η ευχή μου για το καλοκαίρι είναι να περάσουμε καλά και να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις που πήραμε από αυτό το ταξίδι με τις φυσικές επιστήμες!!!!

ALEXANDRA PAPANASTASIOU,
 
Μαθήτρια Α' Γυμνασίου

Φέτος που συμμετείχα στο καλοκαιρινό ταξίδι με τις φυσικές επιστήμες (Summer of Science), είχα την ευκαιρία να μάθω διάφορα πράγματα που δεν γνώριζα. Από τις δύο εβδομάδες συμμετοχής μου σ’ αυτό το πρόγραμμα μου άρεσε πάρα πολύ το Θέμα Green City και το Robot. Ακόμη μου άρεσαν τα πειράματα που κάναμε, αλλά και οι δύο επισκέψεις μας, η μία στο Ευγενίδειο Ίδρυμα και η άλλη στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Στους συμμαθητές μου που δεν συμμετείχαν θα τους έλεγα πόσο ωραία περάσαμε και θα τους μιλούσα για τις διαφορετικές και εκπληκτικές δραστηριότητες. Για το επόμενο Summer of Science θα ήθελα να πηγαίναμε περισσότερες εκδρομές. Τέλος σε όλους, όσοι  συμμετείχαν, τους εύχομαι «καλό καλοκαίρι».

MARIA LOUKISSA,
 
Μαθήτρια Α' Γυμνασίου

Πολλά ήταν ωραία στο Summer of Science. Οι μαθηματικοί γρίφοι, το Green City, ο NXT, η βιοτεχνολογία.

GIANNIS PARASKEUOPOULOS,
 
Μαθητής Α' Γυμνασίου

Το Summer of Science ήταν μία επιστημονική περιπέτεια το καλοκαίρι. Μου άρεσαν τα πράγματα που έμαθα. Στους φίλους μου θα έλεγα ότι θα ήταν ωραίο να ήταν εκεί για να μάθουν και να παίξουμε.

HLIAS MITSIGIORGIS,
 
Μαθητής Α' Γυμνασίου